Sponsoren

08-11-2020

Kent u niemand die langs de route woont of wilt u ons op een andere manier steunen? Hieronder vind u de manieren over hoe dat kan. 

Sponsoren van bekenden

Kent u iemand die de route gaat afleggen, dan kunt u deze persoon sponsoren. U kunt deze persoon benaderen als u het geld contant wilt overhandigen. Deze persoon zorgt dan dat het allemaal bij ons terecht komt. Als u iemand wilt sponsoren kan dat op de volgende manier:

  • Stort het zelf te bepalen bedrag op onze bankrekening, die te vinden is op de ´Doneer´ pagina. Doe dit wel o.v.v. de persoon die u sponsort en uw voornaam + achternaam. Op deze wijze kunnen wij de sponsoren bijhouden. 

¨Prestatie maakt schuld¨

Algemeen sponsoren

Kent u meerdere mensen of wilt u de actie in het algemeen sponsoren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit kunt u op deze wijze doen: 

  • Maak het zelfgekozen bedrag over naar het bankrekeningnummer op de pagina ´Doneer´ en doe dit o.v.v. algemene sponsoring. Zo kunnen wij de verschillende sponsoren scheiden.

Per kilometer, etappe of de gehele estafette, alles kan, de keuze is reuze!

Als u als bedrijf deze actie wil sponsoren, hebben wij een leuke bijkomstigheid voor u. Wij maken een extra webpagina aan voor de bedrijven die de actie steunen. Ook zullen wij na elke sponsoring van een bedrijf dit op onze sociale media kanalen delen. 

  • Om ons te helpen, kunt u ons via de mail (te vinden op de pagina ´Contact´) uw logo sturen in een png-format en daarnaast lijkt het ons erg leuk om te weten te komen waarom u ons heeft gesponsord. Dit zullen wij dan ook delen op onze kanalen. 

Het is mogelijk om via uw eigen mailbox de mail te verzenden, maar u kunt het ook versturen via onderstaand formulier.