Rozen uitdelen

19-12-2020

Helaas is opgave voor deze actie niet meer mogelijk! Er is een aantal rozen extra, maar dat zijn er niet veel. Sponsoren kan nog.

In deze corona-tijd is het belangrijk om naar anderen om te kijken. Doe dit door een roos te kopen, dan bezorgen wij deze. 

Kent u iemand langs de route die u een hart onder de riem wilt steken, wilt bedanken of wilt laten weten dat hij/zij belangrijk voor u is? Dat kan met het kopen van een roos bij ons. Als de desbetreffende persoon langs de route woont, leveren wij deze af. Daarnaast steunt u natuurlijk het goede doel. U kunt een roos kopen voor €4,- en dan bezorgen wij deze aan de deur. U laat een roos bezorgen door de 2 volgende stappen te voltooien:

  1. Maak €4,- over naar ons bankrekeningnummer, te vinden op de pagina ´Doneer´ o.v.v. roos en uw voornaam + achternaam
  2. Stuur een mail naar ons mailadres, te vinden op de pagina ´Contact´. In deze mail kunt u laten weten op welk adres de desbetreffende persoon woont. Ook kunt u een kort berichtje van maximaal 40 woorden achterlaten, die aan de roos wordt gemaakt. Let op: ontvangen wij geen mail over het adres dan zijn wij ook niet in staat om de roos te bezorgen, dus vermeld het adres.


NB: Kent u een van ons persoonlijk dan kunt u ook een Whatsapp-bericht doen over het adres en de inhoud van het kaartje.  


Het is mogelijk om via uw eigen mailbox de mail te verzenden, maar u kunt het ook versturen via onderstaand formulier.